”Fredag hos Pemer” 9/3

Grödingeträffarnas ”kusin”. Anders Pemer öppnar sitt hem i Grödinge även en del fredagskvällar, ungefär mitt emellan grödingeträffarna. Detta är ett samarbete med Attention Huddinge-Botkyrka-Salem, som står för dryck och tilltugg under kvällen.

Träffen börjar för de som vill och kan med middag på egen bekostnad kl 17.30 på Restaurang Lilla Vårsta tvärs över gatan. De har såväl pizza, kebab, hamburgare som diverse husmanskost, och de har alltid något ”Dagens tips”.

Från ca 19.00 startar fortsättningen hemma hos Pemer, och de som inte har möjlighet att vara med på middagen kan alltså ansluta då. Det finns totalt drygt 15 sittplatser.

Tanken är att det kan bli umgänge med bara samtal, eller tv- eller filmkväll beroende på vad församlingen känner för. Och vill några se något på film/tv och några hellre sitta och prata kan gänget dela upp sig på vardagsrummet och köket.

”Taket” är alltså ”cirka femton” platser med anmälan i förväg. Så det kan i värsta fall bli svårt att bestämma sig spontant för deltagande kort innan. Vid 15-16 anmälda kommer det att aviseras att det är fullt, och inga fler anmälningar tas emot. Hittills har det dock aldrig varit mer än sju-åtta deltagande på någon fredagskväll.

När? Fredag 9 mars 2018 från ca 19.00 till kanske 23-tiden.

Var? Hemma hos Anders Pemer på Sandavägen 1J, bottenplanet, i Vårsta Centrum i Grödinge.

Middag inleder, för de som kan och vill, från 17.30 på Restaurang Lilla Vårsta tvärs över gatan, på egen bekostnad.

Hur? Vi träffas, umgås, snackar, ser kanske på film/tv om det önskas.

Attention Huddinge-Botkyrka-Salem bjuder på läsk, snacks och fika.

Hur tar jag mig dit? Klicka här för busstider till Vårsta!

Ett litet antal gästparkeringsplatser finns vid det blåa P:et på kartan, och om det är fullkomligt fullt där finns det en del gästplatser en bit ner för angränsande Klockarvägen, som man svänger in på vid det blåa X:et. På ICA-parkeringen på andra sidan Dalvägen gäller numera parkering två timmar, med P-skiva. Parkeringsmöjligheterna vid det blåa P:et är väldigt liberala, det är bostadsrättsföreningens mark och man anlitar inga P-vakter utan är mycket tillåtande åt de egna boende och våra gäster. Så länge det går att ställa fler bilar utan att man blockerar någon annan bil verkar allt vara helt okej!

Här anmäler du att du tänker komma (obligatoriskt).