073-969 37 34 sthlm@aspergare.org

Fredag hos Pemer 17/4

Anders Pemer öppnar sitt hem i Grödinge även en del fredagskvällar, ungefär mitt emellan huddingeträffarna (som nu ersätter grödingeträffarna). Detta är ett samarbete med Attention Huddinge-Botkyrka-Salem, som står för dryck och tilltugg under kvällen.

Träffen börjar för de som vill och kan med middag på egen bekostnad kl 17.30 på Restaurang Lilla Vårsta tvärs över gatan. De har såväl pizza, kebab, hamburgare som diverse husmanskost, och de har alltid något ”Dagens tips”.

Från ca 19.00 startar fortsättningen hemma hos Pemer, och de som inte har möjlighet att vara med på middagen kan alltså ansluta då. Det finns totalt drygt 15 sittplatser.

Tanken är att det kan bli umgänge med bara samtal, eller tv- eller filmkväll beroende på vad församlingen känner för. Och vill några se något på film/tv och några hellre sitta och prata kan gänget dela upp sig på vardagsrummet och köket.

”Taket” är alltså ”cirka femton” platser med anmälan i förväg. Vid 15-16 anmälda kommer det att aviseras att det är fullt, och inga fler anmälningar tas emot. Hittills har det dock aldrig varit mer än sju-åtta deltagande på någon fredagskväll. Skulle det bli ont om plats är också tanken att medlem i OA och/eller Attention har förtur, därav att eventuellt medlemskap i någon av föreningarna eller båda ska anges i anmälningsformuläret.

När? Fredag 17 april 2020 från ca 19.00 till kanske 23-tiden.

Var? Hemma hos Anders Pemer på Sandavägen 1J, bottenplanet, i Vårsta Centrum i Grödinge.

Middag inleder, för de som kan och vill, från 17.30 på Restaurang Lilla Vårsta tvärs över gatan, på egen bekostnad.

Hur? Vi träffas, umgås, snackar, ser kanske på film/tv om det önskas.

Vem kan komma? Du som har egen diagnos, eller själv identifierar dig som att du har/borde ha det.

Attention Huddinge-Botkyrka-Salem bjuder på läsk, snacks och fika.

Parkering är tyvärr svårt, nu har också ICA:s parkering gått ner till en timme i taget. Det finns gästplatser en bit ner för angränsande Klockarvägen, som man svänger in på vid det blåa X:et. På ICA-parkeringen på andra sidan Dalvägen gäller numera parkering en timme, med P-skiva.

Här anmäler du att du tänker komma (obligatoriskt):

På valet av när du kommer tänker jag här alltså på när du tänker anlända, dyker du upp redan till middagen eller först framåt samkvämet hemma hos mig kl 19.00.

Valet av medlemskap i OA och/eller Attention är för det hypotetiska läget att medlemmar i arrangörsföreningarna har förtur vid ont om plats. Hittills har det aldrig varit i närheten av ”ont om plats”.