073-969 37 34 sthlm@aspergare.org

Huddinge-träff söndag 29/3

Alla med NPF-diagnoser såsom AS, HFA, ADHD osv är varmt välkomna, i förekommande fall med respektive. Respektive som trivs i NPF-sällskap är välkommen, med eller utan egen (misstanke om) diagnos. Räknar man med att trivas med oss räknar vi med att trivas med vederbörande! 🙂

I samarbete med Attention Huddinge-Botkyrka-Salem och Studieförbundet Vuxenskolan. Attention Huddinge-Botkyrka-Salem står för fika, dryck och tilltugg.

Den här nya formen blir även ett evenemang för Attentions medlemmar, men det finns gott om utrymmen för många olika träffar i träffen, om det skulle finnas behov av det. Vi har bokat hela lokalen och förfogar över två mindre mötesrum, Attentionföreningens kontor och den stora Rådsalen.

Sedan åren innan Attention var med som arrangör har en tradition utvecklats av lite blandning av knytkalas/”bring your own”, så många brukar ha med något eget de gillar och bjuder på det. Detta är givetvis varmt välkommet, men inte minst helt frivilligt.

När? Drop-in när du vill söndag 29 mars 2020 från och med 14.00 till 21/22-tiden som längst.

Var? Rådsalen, Fullerstatorget i Huddinge Centrum. Så hittar du till Rådsalen.

Hur? Vi träffas, umgås, snackar, hittar på precis vad vi vill… Det finns brädspel tillgängliga, och kan bli filmvisning på stor duk vid intresse.

För middag får var och en ta med sig vad man själv vill äta. Micro finns. Alternativt handla i Huddinge Centrum, eller äta på eller köpa med tillbaka från ett otal matställen i närheten. Precis intill vid samma torg finns indiska Tandooriköket och Grekiska Kolgrillbaren, 100 meter bort finns Milano Grill och Pizzeria, och även Restaurang Fatburen intill. Går man vidare 150 meter till huvuddelen av Huddinge Centrum finns bortåt ett 20-tal ytterligare matställen, trodde jag. Elva stycken i själva centrum listas just nu på centrumanläggningens hemsida: The Steakhouse, Casa Buongiorno, Castello Il Forno, Folkes, Mango, McDonald’s, Melins, Subway, Espresso House och ”Rå och så”. Vidare bortåt från Centrum längs Sjödalsvägen finns det några till.

Hur tar jag mig dit? Pendeltåg till Huddinge. Fullerstatorget är två minuters promenad från stationen. Bussförbindelser finns i ett otal riktningar i Söderort, såsom Norsborg respektive Skarpnäck via Rågsved, Högdalen, Hökarängen och Sköndal (buss 172), Fruängen via Segeltorp (703 och 704), Skärholmen (710), Skogås via Farsta Strand och Trångsund (742) och Högdalen (744).

Parkering finns en timme i taget vid Fullerstatorgssidan men tre timmar i P-husen på Centrumsidan.

Här kan du anmäla att du vill komma: