073-969 37 34 sthlm@aspergare.org

Så hittar du till Rådsalen

Attention Huddinge-Botkyrka-Salems lokaler ligger i Rådsalen vid Fullerstatorget i Huddinge Centrum.
Rådsalen har egen ingång från torget, mellan portarna nr 4 och 6. Den ingången håller vi alltid öppen vid våra arrangemang i stora salen.

(Klicka på bilden för en större version.)

Rådsalen är gamla butikslokaler som en gång i tiden huserade Systembolaget i Huddinge, innan Huddinge centrum helt byggdes om på 1980-talet. Här har huddingeavdelningar av ett stort antal funktionshinderföreningar sina kanslier, och gemensamma lokaler för våra möten och aktiviteter. Attention Huddinge-Botkyrka, som man hette då, fick information och inbjudan att vara med i Rådsalen 2014, och fick 2019 även eget kontor, då ett tidigare litet mötesrum gjordes om till det.

Fullerstatorget ligger på norra sidan av pendeltågsstationen, precis som bussterminalen. Kommer du med bil verkar det vara bättre parkeringsmöjligheter i P-husen vid själva centrum, med parkering i tre timmar. Tydligen bara en timme på Fullerstasidan.

Vägbeskrivning: Från gångtunneln under järnvägen går man alltså mot norra sidan. Efter uppgången till bussterminalen och restaurang Milano Grill och Pizza (tidigare Kebabtorget) på vänster sida ser du en genomgång genom huset på din högra sida. När du gått genom den ser du en stor parkering åt höger, strax också en liten ljusblå kioskbyggnad där det säljs Thaimat till vänster, och bakom ligger själva Fullerstatorget.

(Klicka på bilden för en större version.)

Det finns också en trappa upp till höger direkt när du kommer ut från gångtunneln under järnvägsspåren, före det nybyggda cykelparkeringshuset, där du kan gå förbi samma hus på andra sidan.

(Klicka på bilden för en större version.)

Ta sikte mot indiska Tandooriköket, så kommer du strax fram till Rådsalen på vänster sida där det också är rullstolsramp upp till den egna ingången. På ljustavlan bredvid ingången är skyltarna ”Rådsalen” och ”Attention” tända. Välkommen in!